Hlavní obsah

Já jako fyzioterapeut? Zaráží mě, že se z takové banální chyby dělá senzace, nechápe Jágr

Sobotní článek vydaný na sport.cz s nádechem nadsázky, že v Kladně už není veden jako majitel či hráč, nýbrž jako fyzioterapeut, protože přesně tak figuroval v zápisu o extraligovém utkání Rytířů se Spartou, Jaromíru Jágrovi příliš nevoněl. V příspěvku na svém facebookovém profilu mj. vysvětluje, jak se u jeho jména objevila funkce fyzioterapeut a nikoli funkcionář.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Kladenský majitel Jaromír Jágr udílí na střídačce pokyny kapitánovi Tomáši Plekancovi.

Článek

„Došlo jednoduše k chybě, kdy se při sestavování zápisu omylem kliklo na jinou možnost ve výběru té funkce. To se prostě stává. Chyby děláme všichni," vysvětluje majitel kladenského hokejového klubu.

Poukazuje i na to, že jako vítěz olympiády v Naganu obdržel trenérskou licenci C+. „A mám funkcionářský průkaz k tomu, abych mohl být s týmem během utkání na střídačce. Zaráží mě, že se z takové banální chyby dělá senzace a vůbec nechápu, proč něco takového má někdo potřebu nějak více rozebírat," podivuje se Jágr.

„To tak toužíte po čtenosti? Kde je nějaká zodpovědnost, že to, co napíši, je pravda?" ptá se 50letý útočník. Pravdou nicméně je, že vypadá velmi podivně, když se u jeho jména objeví v kolonce „funkce" fyzioterapeut. A nic na tom nemění, jestli šlo o úmysl, nebo o úsměvnou chybu...

Foto: Jan Škvor, Sport.cz

Část Zápisu o utkání mezi Kladnem a Spartou, která ukazuje, které osoby a v jaké funkci jsou na střídačce Rytířů.

„Nechtěl jsem to ani komentovat, stejně se nic nezmění, ale už mě někteří lidé začínají s*át. A vy, kteří nás (mě) za lživé články nazýváte podvodníky - nesuď dne před večerem," zakončil Jágr svou zprávu Hokejové rodině, kterou nazývá své fanoušky.

Reklama