Hlavní obsah

Jágr reaguje na jízlivá slova primátora Kladna. Vyjasníme si to na schůzce, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřetí v řadě je čeká baráž, ze které už nejsou nervózní jen fanoušci. K chodu hokejového Kladna se v neděli vyjádřil také starosta města Milan Volf (Volba pro Kladno). Ten dokonce kritizoval i samotného majitele klubu Jaromíra Jágra, jenž by podle něj ve funkci měl skončit. Jágr v úterý uvedl, že s Volfem plánuje ve středu společnou schůzku, na které si vyjasní některé postoje.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Jágrův první zápas po návratuVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Předně říkám, že odmítám formu komunikace přes média a považuji ji za nešťastnou. Během středy se s panem primátorem osobně setkám a dojde k vyjasnění některých postojů. Po této schůzce se ke všemu podrobněji vyjádřím,“ uvedl Jágr na stránkách Rytířů.

Volf v neděli uvedl, že město v letošním rozpočtu nově nepočítá s pětimilionovou dotací na chod A-týmu hokejového klubu. Jágra navíc ponoukal k tomu, aby z klubu odešel. Primátor Kladna se také pustil do ostré kritiky poměrů v mládeži, především v juniorech. Ti v letošní sezoně hráli až druhou nejvyšší soutěž a ani se nedostali do vyřazovacích bojů.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Kladno - Mladá Boleslav, Jaromír Jágr sleduje zápas z tribunyVideo: Tipsport Extraliga / BPA

„V kladenském hokeji je zcela evidentně něco hodně špatně. Bohužel mi přijde, že je to výsledek manažerského selhání majitele Rytířů, protože mít obdobnou podporu jakýkoliv jiný majitel v České republice, tak vše funguje úplně jinak. Je asi už na čase, aby Jaromír Jágr nebyl ve vedení ledního hokeje na Kladně,“ nechal se slyšet kladenský primátor.

Kladenský hokejový klub Jágrovi zcela patří od roku 2017, do té doby měl podíl 70 procent. Město mu prodalo podíl 30 procent.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.