Hlavní obsah

Jágr reaguje na Ujčíkův trest a autorovi Břitvy vzkazuje: Milane Antoši, máš radost?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek odpoledne mu šéf extraligové disciplinárky Viktor Ujčík vyměřil desetitisícovou pokutu za kritiku rozhodčích během nedělního utkání jeho Kladna na ledě Mladé Boleslavi, večer pak majitel hokejových Rytířů Jaromír Jágr na svém Instagramu na trest vtipně zareagoval.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Mladá Boleslav – Kladno, vyloučení TralmakseVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Ujčo, vím, že jsem říkal, že bych rád zchudl minimálně o deset. Ale já měl na mysli kilogramů, a ne tisíce korun,“ napsal Jágr.

Připomínal tím svá slova z tohoto týdne, že by v probíhající sezoně rád brzy vyjel ke svému prvnímu zápasu. Třeba v dresu prvoligové Slavie, v níž by se mohl rozehrát na extraligu s Kladnem. Potřeboval by k tomu ale dle svých slov shodit, protože aktuálně váží 121 kilogramů.

Foto: Instagram jj68jaromirjagr

Reakce Jaromíra Jágra na 1Otisícovou pokutu

Kromě Ujčíka reagoval Jágr i na slova hokejového experta Milana Antoše v jeho pravidelné Břitvě na Sport.cz.

V ní Antoš uvedl, že by Jágr měl být za svůj příspěvek na Facebooku „Vyloučení Edy, to si dělá rozhodčí prdel“ potrestán, když coby osoba vedená v zápisu o utkání komentoval v den duelu výkon sudích.

„Nějaký trest by přijít měl. Asi budeme všichni sledovat, jestli je nastaven metr pro všechny stejně. Anebo že by se majitelé klubů přece jen v den zápasu vyjadřovat mohli?“ napsal Antoš.

„Milane Antoši, máš radost? I tak tě mám rád,“ vzkázal Jágr Antošovi.

Reklama