Hlavní obsah

Jágr ve Vegas. Nebyl to dobrý pocit, napsal po pouličním vystoupení s erotickým nádechem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z Las Vegas na dálku Jaromír Jágr v minulých dnech jako člen svazového výkonného výboru spolurozhodoval o důležitých krocích českého hokeje ohledně trenéra reprezentace, zároveň si v zámoří užíval dovolenou. A podělil se o některé zážitky i s fanoušky protřednictvím sítí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr na archivním snímku.

Článek

V centru Las Vegas se ´zapletl´ do pouliční zábavy kolemjdoucích s tancem. „Když jdete kolem show a jste nejvyšší, vyberou si vás a stanete se součástí," vylíčil jak se dostal k pozoruhodnému tanečnímu angažmá, které předtanečník završil tak trochu erotickými pózami. A vybraní jej měli napodobovat.

Okolí se bavilo. Aktéři byli rozpačití. Alespoň někteří, alespoň naoko, jak ostatně přiznal i vtipkující Jágr užívající si zjevně plným doušky volno po extraligovém náporu na nervy a také po dramatickém jednání ohledně trenéra Jalonena u národního týmu.

„Není to dobrý pocit," napsal na sítě jednapadesátiletý majitel hokejového Kladna, ze kterého vyrazil na výlet do města hazardu, kde trávil volno občas i v minulosti a bavil se tam i v místních kasinech.

Reklama