Hlavní obsah

Jágrův potomek? Zatím ne, partnerka se pustila do vysvětlování

Fanouškovské debaty se zase mohou dostávat do obrátek. Jaromír Jágr a potomek, téma, které občas rezonuje více, občas méně, rozvířila jeho partnerka Dominika Branišová na stránkách Blesku.

Věčně tupé brusle Jaromíra Jágra. Z NHL byl zvyklý na jiný servis, než dostával v reprezentaciVideo: Sport.cz

 
Článek

V minulosti se zdálo, že do rodičovských povinností se nechce spíše hokejové legendě, nyní jednapadesátiletému hrajícímu majiteli extraligového Kladna. Možná tomu tak bylo u předešlých partnerek. Co ta současná? Jágra, urputně pokračujícího v hokejové kariéře, by považovala za skvělého tátu. Myslí si podle svých slov, že by ho příchod miminka na svět hodně změnil. Jenže do rodičovství se nehrne ona sama.

„... přiznám se, že já ještě jsem v takové fázi, kdy si to úplně neumím představit, že bych měla děti," nastiňuje situaci osmadvacetitletá Dominika v Blesku.

Problém jí v této záležitosti nečiní věkový rozdíl mezi ní a hokejovou legendou. Nehraje to pro ni roli... „S Jardou jsme si dost podobní. A myslím, že zrovna on je příklad, který opravdu není typický na svůj věk," uvedla.

I Jágr v minulosti opakovaně čelil otázce na potomstvo. „Děti? Mám je rád, ale je čas," reagoval obvykle v dřívějších rozhovorech s tím, že chlap má oproti ženě výhodu: děti může mít i v pozdějším věku.

Reklama

  3 : 1 Třinec - Pardubice 3 : 1 27. min Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články