Hlavní obsah

Jako když jdete s holkou na rande, řekl Smoleňák k další kladenské porážce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desátá porážka v řadě a hokejové Kladno zůstává přikováno k poslednímu místu tabulky. Nezvládlo ani páteční duel s Olomoucí, které podlehlo 2:3. „Už je to evergreen. Opticky jsme v zápase, ale de facto nejsme. Je to ubíjející,“ mrzelo po utkání kladenského kapitána Radka Smoleňáka.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: Rytíři Kladno vs. HC Olomouc 2:3Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

Rytířům se nedala upřít snaha. Jenže stejně jako v minulých zápasech dopláceli na laciné chyby před vlastní brankou. „Je to ubíjející. Jako když chodíte dokola s holkou na rande. Všechno je super, ale finále tomu chybí. A furt dokola,“ kroutil hlavou Smoleňák po desáté kladenské porážce v řadě.

Celkem Rytíři posbírali jen dvě výhry z posledních 25 utkání. Není tak divu, že je v tabulce přeskočila Mladá Boleslav, ačkoli i ta herně tápe. A není ani bez překvapení, že své pocity dali najevo také kladenští fanoušci. Ti v úvodních pěti minutách své hráče vůbec nepodpořili. Až měl člověk pocit, že se hraje přípravný zápas.

„Upřímně jsem to ani nezaznamenal. Ale je rok 2024, každý může vyjádřit názor. Jestli to tak bylo, mrzí mě to. Je to poslední věc, kterou bychom potřebovali. Ale mají na to právo,“ hodnotil Smoleňák.

Rytíři sice mají vůči Mladé Boleslavi tři zápasy k dobru, ale jednou hrají s Třincem a dvakrát s Vítkovicemi, které se herně zvedají. Proti Olomouci navíc kvůli zranění přišli o další dva hráče – útočníka Kusého a obránce Hejdy. Už tak hraje Kladno s hodně úzkým kádrem.

„Stojíme po krk v bahně. Musíme se někde chytit rukou, abychom se vytáhli a pak si našli cestu,“ uvedl Smoleňák. „Dlouho jsem to nezažil, o to víc mě to se*e. Jsem Kladeňák, záleží mi na klubu. Na tom, jak se prezentujeme a jakou děláme reklamu město. Tenhle stav mě ubíjí. V hlavě mám i to, že jsem za to z velké části zodpovědný,“ uzavřel 37letý forvard.

Reklama

Související témata: