Hlavní obsah

Konflikt žádný nebyl, Lakatoš trénuje sám, protože pracujeme s týmem, který hraje, řekl Trnka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hokejovým Vítkovicím před blížícím se play off roste sebevědomí. Po výhře v Olomouci (2:1) a nad Brnem (4:0) zvítězili ve 48. kole extraligy doma 1:0 také nad Plzní, kterou udolali gólem Robetse Bukartse ze 4. minuty. Vítkovické fanoušky výhry těší, na Plzeň jich přišlo o pár set více než v týdnu na Kometu. Na sociálních sítích ale více rezonuje osud odstaveného kapitána Dominika Lakatoše.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: HC Vítkovice Ridera vs. HC Škoda Plzeň 1:0Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

48. kolo: Vítkovice - Plzeň

Ten se potřetí v řadě neobjevil na soupisce Vítkovic. Kapitán sledoval utkání s Plzní jen z VIP lože a fandové stále čekají na smysluplné vysvětlení.

„Děkujeme za to, že tak krásně komunikujete stav v klubu. Když nás fanoušky zajímalo, co je s klubem, když jste hráli tužku, nic. Když odešel Mueller, nic. Když odešel Holaň, nic. Když nehraje Lakatoš, nic. Respektive prázdné fráze a kamuflování,“ napsal na sítích jeden z fandů Ostravanů.

„Sami přispíváte k vytváření různých spekulací, které jsou ve výsledku ještě horší než skutečnost. Horší komunikaci s fanoušky má už jen Kladno. Myslím si, že tohle všechno byly tak velké věci, že se měly okomentoval pořádně, ne podřadně. Tolik fanoušků jste nenasrali ani v sezónách, kdy jste hráli o udržení, jako letos…,“ shrnul na Facebooku dojmy ze stále stejných odpovědí na otázky okolo nepřítomnosti vítkovického kapitána fanoušek Tomáš Nevima.

Ani po třetí výhře v řadě trenér Vítkovic Pavel Trnka příliš světla do případu nevnesl. I když se rozpovídal kapánek více.„Důvody, proč nehraje jsou stále stejné – výkonnostní,“ řekl Trnka.

Zároveň ale prozradil, že Lakatoš s týmem netrénuje. „Dominik momentálně trénuje individuálně. Není to obvyklé, ale máme po sobě více zápasů, tréninky jsou krátké a intenzivní a potřebujeme pracovat s týmem, který hraje,“ naznačil Trnka, že s Lakatošem v sestavě ani v následujících dnech zřejmě nepočítá.

Důrazně ale vyvracel zvěsti o konfliktu v týmu. „Tohle můžu stoprocentně dementovat. Nic takového nebylo,“ prohlásil Trnka.

Reklama