Hlavní obsah

Kouč Vítkovic Holaň prodloužil smlouvu o dva roky

Hokejový trenér Miloš Holaň podepsal novou smlouvu s Vítkovicemi. Kouč průběžně vedoucího týmu extraligy se s vedením ostravského klubu dohodl na novém, dvouletém kontraktu. Klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Vítkovic Miloš Holaň během utkání se Spartou.

Článek

Jednapadesátiletý Holaň je v aktuální sezoně se svým týmem velice úspěšný a od startu se pohybuje na špici nejvyšší soutěže. Momentálně vede tabulku o bod před Pardubicemi.

"Za sebe i za celý klub mám radost, že naše vzájemná spolupráce bude pokračovat," uvedl majitel klubu Aleš Pavlík. "Od příchodu k A-mužstvu před dvěma lety (Holaň) odvedl kus dobré práce a společně s trenérskými kolegy a ve spolupráci s (sportovním ředitelem) Romanem Šimíčkem a (manažerem klubu) Patrikem Rimmlem stojí za výbornými výsledky, kterých tým v této sezoně dosahuje," dodal Pavlík.

Také Holaň, jenž v minulosti vedl i pražskou Spartu, Mladou Boleslav nebo Pardubice, pokračování spolupráce vítá. "Samozřejmě mám obrovskou radost. Vedu tým v klubu, kde jsem osobně vyrůstal, a má motivace s mužstvem dosáhnout úspěchu je největší, jaká jen může být. Moc si toho vážím. Věřím a moc si přeju, aby výsledkem naší společné práce ve Vítkovicích byl úspěch, na který my všichni tady společně už tak dlouho čekáme," prohlásil Holaň, jenž na vítkovické střídačce působí od prosince 2020.

Reklama