Hlavní obsah

Mazej! Smoleňák nekompromisně vyhnal kameramana ČT z šatny Kladna. Po zápase se omluvil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S kameramanem České televize se nemazlil. Když jej kapitán hokejového Kladna Radek Smoleňák uviděl s jeho pracovním nástrojem v šatně Rytířů po druhé třetině třetího barážového utkání se Vsetínem, nemilosrdně ho vykázal ven. Po zápase se 37letý útočník za své chování veřejně omluvil.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: VHK Robe Vsetín vs. Rytíři Kladno 2:3Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

Baráž, 3. zápas: Vsetín - Kladno

Byly to v Brně bláznivé poslední tři a půl minuty druhé třetiny barážového utkání číslo tři mezi „domácími“ hokejisty Vsetína a Kladna. Rytíři dvakrát odskočili na rozdíl dvou gólů, Valaši ale pokaždé dokázali snížit. Ve druhém případě zásluhou Hrni pouhé čtyři vteřiny před druhou sirénou.

Smoleňák si proto vzal v šatně slovo, jenže netušil, že do kabiny o chvilku předtím vstoupil kameraman ČT, která svým divákům nabízí o přestávkách rubriku s názvem „Kamera v kabině“ dávající nahlédnout v pár vteřinách za kulisy.

„Jdi s tím do ***. Mazej,“ poslal Smoleňák kameramana za dveře na chodbu.

Po utkání, které Kladno vyhrálo 3:2 a za stavu 3:0 na zápasy ho tak dělí jediné vítězství od uchování extraligové příslušnosti, se Smoleňák za své jednání omluvil.

„Chtěl bych se omluvit lidem i kameramanům z České televize za své chování po druhé třetině. Byly v tom trošku emoce a řekl jsem věci, které do televize určitě nepatří. Velká omluva. Vážím si práce, kterou Česká televize dělá pro český hokej. Tohle už se nebude opakovat,“ slíbil Smoleňák na sociálních sítích Rytířů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.