Hlavní obsah

Boleslavská ostuda má první dohru ve trenérském štábu. A k tomu sestoupí na střídačku Ševc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Katastrofální výkony a výsledky hokejové Mladé Boleslavi korunované páteční domácí ostudou proti Liberci (0:8) vyústily v první změnu na střídačce Bruslařského klubu. Na pozici asistenta hlavního trenéra Jiřího Kalouse rezignoval Petr Haken.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Trenér Jiří Kalous na střídačce Mladé Boleslavi během zápasu s LibercemVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

V nedělím utkání proti Vítkovicím tak Mladou Boleslav povedou Kalous s dalším asistentem Václavem Pletkou, na střídačce je však doplní sportovní ředitel klubu Martin Ševc.

„S ohledem na nabitý zápasový program se klub k tomuto tématu vrátí po sérii domácích utkání,“ informuje Mladá Boleslav, že po dalším úterním domácím duelu proti Hradci Králové se bude řešit další složení realizačního týmu.

Pětačtyřicetiletý Haken působil coby asistent ve středočeském klubu od sezony 2021/22. Nejprve pod hlavním koučem Radimem Rulíkem, minulou sezonu pod Ladislavem Čihákem a následně Jiřím Kalousem, který vede Mladou Boleslav doposud.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: BK Mladá Boleslav vs. Bílí Tygři Liberec 0:8Video: Tipsport Extraliga / BPA

Mladá Boleslav vyhrála jediný z posledních deseti zápasů a po 14 odehraných kolech je v extralize poslední se ziskem pouhých 11 bodů. Nedělní soupeř Vítkovice, které jsou předposlední, mají dvoubodový náskok.

Reklama