Hlavní obsah

Naši podporu si musíte zasloužit! Protest skalních příznivců Komety pokračuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V utkání extraligového lídra na kluzišti tápající Komety se markantně ukázalo naprosto rozdílné rozpoložení obou týmů. V herně vyrovnaném duelu byli pardubičtí hokejisté mnohem produktivnější v koncovce. Brňané se po snížení na 1:3 neprosadili ani v mohutném závěrečném náporu, naopak při power play inkasovali do prázdné branky počtvrté. Příznivci Komety odmítli svůj tým podpořit fanděním a v kotli vyvěsili transparent "Naši podporu si musíte zasloužit!!!"

Foto: Profimedia.cz

Příznivci Komety v  kotli vyvěsili transparent "Naši podporu si musíte zasloužit!"

Článek

„Šancí jsme si vytvořili dost, avšak za Pardubickými jsme zaostali zcela jednoznačně v efektivitě. Rozdíl v sebevědomí obou mužstev byl na ledě znát," posteskl si brněnský asistent Jaroslav Modrý. „Neustále pracujeme na vylepšení psychiky. Začali jsme od malých věcí. Věřím, že se brzy zase nastartujeme k trvale lepším výkonům," uvítal by.

Kometa se tentokrát nemohla spolehnout na povzbuzování svých skalních příznivců, kteří v kotli vyvěsili transparent „Naši podporu si musíte zasloužit!" Obránce Marek Ďaloga je chápe. „Nehrajeme poslední dobou dobře, mají na nespokojenost právo. Zvlášť když za námi vždycky stáli a perfektně fandili. Bohužel tím ale teď přicházíme o šestého hráče," posteskl si.

Foto: Paprskář Pavel, ČTK

Venkovní dresy hráčů Komety zavěšené pod kotlem domácích fanoušků před utkáním s Hradcem Králové.

Na stadionu tak byla převážně slyšet početná skupina fandů východočeského celku. „Ještěže tak. Jinak by bylo v aréně ticho jako za covidu," připomněl nedávnou dobu, která sportu vůbec nepřála.

Foto: Patrik Uhlíř, ČTK

Kometa Brno hostila v 36. kole Tipsport extraligy vedoucí Pardubice

Štve ho aktuální nemohoucnost Brňanů v koncovce. „Musíme na ní zapracovat, nemohli jsme přece zapomenout dávat góly," přemítá smutně. „Jsme momentálně trochu v křeči. Snad už nám to brzy konečně napadá a vrátí se do naší hry lehkost," přeje si slovenský zadák vroucně.

Jako obránce uvítal Ďaloga nedávný příchod bývalého vynikajícího beka Jaroslava Modrého do realizačního týmu Komety. „Každý trenér přinese vždycky něco nového. Snaží se nám pomáhat, jak se dá. Upozorňuje nás na různé detaily. Teď jde o to, abychom jeho podněty přenesli na led," uvědomuje si.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Nový asistent trenéra Brna Jaroslav Modrý.

Hokejisty Komety nyní čeká náročný týden. Ve středu budou předehrávat extraligový duel v Olomouci a v pátek je pak čeká atraktivní utkání pod otevřeným nebem s Třincem na fotbalovém stadionu v Bratislavě. „Moc se na to těším, ještě jsem nikdy venkovní zápas nehrál. Uskuteční se navíc v mojí rodné vlasti. Naším prvotním úkolem teď ale bude vyhrát v Olomouci, abychom se na střetnutí na Slovensku dobře naladili a přilákali tak na Tehelné pole co nejvíc našich fanoušků," předsevzal si Ďaloga.

Reklama