Hlavní obsah

Nejdéle sloužící sparťan pokračuje: Mám tu ještě rozdělanou práci, hlásí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je suverénně nejdéle sloužícím hráčem v aktuálním kádru hokejové Sparty, vždyť její dres v extralize poprvé oblékl už před více než jedenácti lety. A jednatřicetiletý útočník Miroslav Forman už nyní ví, že spojení s pražským klubem si ještě prodlouží. Před startem finále play off proti Třinci podepsal nový dvouletý kontrakt.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Miroslav Forman bude i nadále oblékat dres Sparty.

Článek

„Jsem moc rád, že zůstávám ve Spartě, v týmu, kde se cítím doma. Mám tu ještě nějakou rozdělanou práci," usmíval se rodák z Mělníka.

Sparťanský odchovanec v této sezoně odehrál v dresu s eskem na prsou pětistý zápas v rámci extraligy a aktuálně mu v tomto ohledu patří jedenácté místo v historických klubových tabulkách.

Tuzemskou nejvyšší soutěž si kromě Sparty zahrál už jen za České Budějovice, v nichž v aktuálním ročníku necelé dva měsíce hostoval.

Foto: Vladimír Koča / HC Sparta Praha

Miroslav Forman.

„Nebyl důvod, abychom se dál nedohodli. Myslím, že zájem byl na obou stranách. Míra předváděl stabilně kvalitní výkony. Navíc je nejdéle sloužící sparťan v našem kádru, už to hovoří za vše," uvedl sportovní ředitel Sparty Petr Ton.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.