Hlavní obsah

NHL po Česku. Sparta posouvá hranice zábavy

Hokejová Sparta vstupuje do play off, když v neděli a v pondělí odehraje úvodní dva duely čtvrtfinále play off proti třineckým Ocelářům. A kromě parádního hokeje, který je v bitvě gigantů zárukou, se mohou všichni fanoušci těšit i na sportovní show, která nemá v Česku obdoby. Emoce vystupňované na maximum, perfektní atmosféra moderní O2 areny. I na tribunách se bude v playoff posouvat hranice zábavy. Nedělní duel startuje ve 14:00, pondělní pak v 19:00.

Foto: Kaprain Group

Parádní hokej i zábava pro fanoušky. To budou zápasy čtvrtfinále play off mezi Spartou a Třincem.

Článek

Tohle není studený zimák, kde vás dítě o druhé třetině tahá zpátky domů. Zápasy Sparty v O2 areně jsou zkrátka jinde. Fanoušci se uvnitř nenudí ani minutu. Přerušení? Nevadí. Stačí sledovat atraktivní program na kostce speciálně vylepšené pro playoff, nebo se bavit kousky dvou maskotů – Spartaxe a Sparťáka. Pozor, tady fakt nejde o nudné reklamní panáky z obchoďáku, ale o dva profesionály, herce a kaskadéry v jedné osobě.

Zábava v největší sportovní areně v Česku a druhé v Evropě je na české poměry jedinečná. Pyrotechnika a speciální efekty, show na ledě, vystoupení krásných cheerleaders. Bavíte se jak v hledišti, tak i v útrobách stadionu a před samotnou arenou. V každém koutku čeká na fanoušky nové lákadlo, o kterých se soupeřům na jejich stadionech může jenom zdát.

Sparta - Třinec: Repríza bitvy o titul už ve čtvrtfinále. Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

„Po návratu z NHL mě show v hale a celková atmosféra na zápasech ohromně mile překvapila. Během zranění jsem pár zápasů viděl z tribuny a fakt jsem se nenudil ani minutu. Je to bomba," pochvaluje si vítěz Stanleyova poháru s Washingtonem Michal Kempný.

Jeho slova potvrzují i samotní návštěvníci. „Byl jsem na zápasech NHL v Praze a mohu říct, že Sparta, která hraje v O2 areně domácí zápasy, má show na stadionu nejen na srovnatelné, ale také na vyšší úrovni," prohlašuje Ondřej Novotný, šéf MMA organizace OKTAGON.

A jiné to nebude ani na startu vyřazovacích bojů. Sparťané vyzvou v nejatraktivnější čtvrtfinálové sérii poslední mistry z Třince a pokusí se o odvetu za loňské finále. „Je to souboj gigantů. Jeden chrání trůn, druhý chce po dlouhých letech titul. Repríza finále, spousta emocí a otevřených účtů. Ve čtvrtfinále prostě nemůže být jiskřivější souboj," říká šéfkomentátor O2 TV Sport Jan Homolka.

Foto: Kaprain Group

Hokejová Sparta zahajuje čtvrtfinále play off s Třincem. Fanoušci se mají na co těšit.

Momentu, kdy zase vletí za zvuků jedinečného intra na led, se už nemohou dočkat ani hráči. Třeba Vladimír Sobotka, nejzkušenější ze sparťanů, který odehrál v NHL bez jednoho zápasu šest stovek utkání!

Foto: Kaprain Group

Hokejová Sparta vstupuje do bojů o mistrovský titul čtvrtfinálovou sérií s Třincem. Fanoušci se mohou těšit i na impozantní nástup hokejistů.

„Už samotný nástup na led je epický. Na Spartě se baví celá rodina, manželka i moje dvě dcery zápasy milují. Blázní s maskoty a každé přerušení jsou přilepené očima na kostce a čekají, kdy se tam zase objeví. Na play off bude atmosféra ještě víc elektrizující," těší se na nezaměnitelný hokejový zážitek.

Reklama