Hlavní obsah

Plekanec vrací úder Jágrovi: Teď jsi s miminkem na řadě ty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K útočníkovi Kladna Tomáši Plekancovi a bývalé tenistce Lucii Šáfářové před pár dny přiletěl čáp a hrdí rodiče dcerky Leontýnky a novorozeného syna Olivera byli zavaleni hromadou gratulací. Jednu přidal i hrající majitel Rytířů Jaromír Jágr, který Plekancovi v legraci vyčetl, že mu splnil jen jeden ze dvou slibů, které mu dal. „Pleky“ mu skrze sociální sítě poděkoval a vzkázal mu, že už i on má na miminko nejvyšší čas.

Foto: FB Tomáše Plekance, Facebook

Jaromír Jágr s Tomášem Plekancem po úspěšně zvládnuté baráži s Jihlavou.

Článek

„Jen tobě jsem chtěl, Pleky, napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil," napsal Jágr ve svém příspěvku na sítích. „Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil," rýpl si do Plekance v legraci 50letý útočník.

Plekanec na jeho výtku odpověděl. „Milý Jaromíre, děkujeme za krásné a vtipné přání, ale zázraky neumím," začal svůj příspěvek devětatřicetiletý kapitán kladenských Rytířů. „Každopádně na rozdíl od tebe na tý kladenský mládeži pracuju," rýpl si na oplátku do svého šéfa. Plekanec už má z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny Adama a Matyáše.

Foto: Instagram @tomasplekanec

Reakce Tomáše Plekance na gratulaci od Jaromíra Jágra.

„Máš nejvyšší čas taky začít," pobídl nejproduktivnějšího Evropana v dějinách NHL Fanoušci už by si také přáli nějakého Jaromíra juniora, který by šel ve šlépějích jednoho z nejlepších hráčů všech dob. Přijme Jágr Plekancovu výzvu?

Reklama