Hlavní obsah

Jágr gratuluje k miminku: Pleky, splnil jsi ale jen jeden slib, který jsi mi dal

S gratulací bývalé tenistce Lucii Šafářové a hokejovému útočníkovi Kladna Tomáši Plekancovi, kterým se po dceři Leontýnce před pár dny narodil syn Oliver, přispěchal hrající majitel Rytířů Jaromír Jágr. Svému spoluhráči však hrající majitel Rytířů v žertu vyčetl, že splnil jen jeden ze dvou slibů...

Foto: Roman Mareš, https://rytirikladno.cz/

Spoluhráči z Kladna Tomáš Plekanec (vlevo) a Jaromír Jágr.

Článek

„Přeji celé rodině hlavně zdraví. Ať je celá Vaše rodina šťastná. Jen tobě jsem chtěl, Pleky, napsat, že jsi mi dal dva sliby," začal Jágr svůj příspěvek na Facebooku.

„Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil," zmiňuje 50letý nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL úspěšně zvládnutou prolínací soutěž proti Jihlavě.

„Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil," rýpl si ze srandy Jágr.

„Já se nezlobím. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště," vzkazuje Jágr se smajlíky Plekancovi, jenž má dvě děti (šestiletého Adama a desetiletého Matyáše) i z předchozího vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Reklama

Související témata: