Hlavní obsah

Rukavice dolů! Extraliga nabídla řadu parádních férových bitek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová extraliga má za sebou druhou čtvrtinu základní části a Sport.cz vám po ní nabízí hitparády nejlepších zákroků gólmanů, zajímavých kuriozit a také parádních bitek. Právě na momenty, kdy dva hráči shodili rukavice a férově se porvali, se zaměříme nyní. V anketě pod článkem můžete hlasovat, která z pěti bitek od 14. do 26. kola se vám líbila nejvíce.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Top 5 bitek druhé čtvrtiny hokejové extraligyVideo: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

1) Michal Houdek (Plzeň) vs. Adam Jánošík (Mladá Boleslav)

Když se dva vyhlášení bitkaři domluví a shodí rukavice, je se na co koukat. Plzeňský Michal Houdek s mladoboleslavským Adamem Jánošíkem ukázali fanouškům vyrovnaný souboj, který nakonec ukořistil ve svůj prospěch povedeným levým hákem domácí bek.

2) Kelly Klíma (Liberec) vs. Kristián Pospíšil (Brno)

Že se umí prát i jedna z hvězd týmu, to potvrdil brněnský útočník Kristián Pospíšil. Ten se při vedení Komety 6:1 na ledě Liberce bránil ataku domácího forvarda Kellyho Klímy. Oba si rozdali pěknou řádku ran, ale zůstali na bruslích.

3) Joona Huttula (Karlovy Vary) vs. Jan Stránský (Mladá Boleslav)

Jan Stránský z Mladé Boleslavi se nezalekl výškového deficitu a vyzval na pěstní souboj karlovarského Joonu Huttulu. Oba borci ukázali neuvěřitelnou vytrvalost a ze všech sil se rvali téměř půl minutu. Stránský rozdal několik tvrdých úderů, ale nakonec to byl on, kdo skončil na kolenou.

4) Tomáš Havlín (Karlovy Vary) vs. Jan Švrček (Olomouc)

Gólová přestřelka v utkání mezi Karlovými Vary a Olomoucí vyústila i v přestřelku pěstní. V hromadné bitce se nejvíce angažovali Tomáš Havlín s Janem Švrčkem. V souboji obránců byl výrazně aktivnější bek Energie.

5) Adam Jánošík (Mladá Boleslav) vs. Jan Šír (Liberec)

Do třetice Mladá Boleslav, podruhé v akci Adam Jánošík. Ten se snažil vyhecovat svůj tým v derby proti Liberci za nepříznivého stavu 0:4. K bitce vyzval hostujícího Jana Šíra a dlouho byl aktivnější, ani tentokrát však pěstní souboj neovládl a Šír ho povalil na led.

Která bitka ve druhé čtvrtině extraligy se vám líbila nejvíce?
Michal Houdek (Plzeň) vs. Adam Jánošík (Mladá Boleslav)
56,3 %
Kelly Klíma (Liberec) vs. Kristián Pospíšil (Brno)
21,8 %
Joona Huttula (Karlovy Vary) vs. Jan Stránský (Mladá Boleslav)
13,8 %
Tomáš Havlín (Karlovy Vary) vs. Jan Švrček (Olomouc)
2,9 %
Adam Jánošík (Mladá Boleslav) vs. Jan Šír (Liberec)
5,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 616 čtenářů.
Související témata: