Hlavní obsah

Sbohem už po třech zápasech. Sparťanskou posilu zastavilo zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jeho působení ve Spartě se smrklo na pouhé dva extraligové duely a jeden v Lize mistrů. Další už ruský hokejový obránce Oleg Pogorišnyj, který do pražského klubu přišel v polovině listopadu na měsíční zkoušku, nepřidá. Může za to zranění, k němuž přišel v nedělním zápase v Českých Budějovicích.

Foto: HC Sparta Praha

Oleg Pogorišnyj

Článek

„Zranění, které utrpěl na ledě Motoru, je dlouhodobějšího charakteru. Měsíční zkouška tak končí. Děkujeme za pomoc v důležitém utkání na ledě Skelleftey," uvedla Sparta na sociálních sítích.

Pogorišnyj debutoval ve sparťanském dresu minulé úterý v úvodním osmifinálovém duelu Ligy mistrů proti domácí Skelleftee, který Pražané vyhráli 3:1. V extralize se 27letý zadák vítězství nedočkal, Sparta s ním v sestavě padla ve Vítkovicích (2:3) i v Českých Budějovicích (0:2). Bodově vyšel ve všech třech zápasech naprázdno.

Pogorišnyj zamířil na zkoušku do Sparty z Chanty-Mansijsku, za který ve Vyšší lize (ruské druhé nejvyšší soutěži) odehrál 11 duelů s bilancí jedné asistence. Předtím působil šest sezon v KHL v Soči a Chanty-Mansijsku.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice