Hlavní obsah

Skvělá atmosféra! Ani déšť ji při Winter Games nezničil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po slavnostním zahájení utkání Oceláři Třinec – Kometa Brno na bratislavském Národním fotbalovém stadionu začalo hustě pršet, ale ani to nenarušilo skvělou atmosféru v hledišti. Do Bratislavy zavítaly na Winter Games tisíce hokejových fanoušků z Třince i z Brna.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Pohled na tribuny před utkáním Třinec – Brno v rámci Winter Games.

Článek
Fotogalerie

Hymna před začátkem Winter Games

Přípravy na Winter Games v Bratislavě

Bratislava (od našich zpravodajů) – „Přijeli jsme se synem Kometa Expresem, tedy vlakem. Vstupenky jsme vyhráli jako cenu," řekl Sport.cz František Lípa z Brna. „Nejdůležitější je ten zážitek. Jednou jsem už utkání pod širým nebem zažil v Brně, ale jen tak z dálky, na stadionu jsme tehdy nebyli," dodal. Fanoušek Komety sportovně přiznal, že favoritem utkání je Třinec. „Je to moravskoslezské derby a užijeme si hlavně atmosféru," uvedl.

Fanoušek v dresu Komety pochválil oba kluby české extraligy, že se domluvily se Slovanem Bratislava, že svou účastí podpoří Kaufland Winter Games, který se koná u příležitosti stého výročí založení klubu HC Slovan Bratislava. „Je to hned za hranicí jak pro Třinec, tak pro nás. Je to super věc," dodal.

Fanoušek v dresu Třince přijel s kamarády autem. „Jsme z Třince, z Těšína a z okolí. Pro nás je to premiéra, ještě nikdy jsme na utkání pod širým nebem nebyli. Budeme mít na co vzpomínat," řekl Ondra. „Třinec vyhraje 4:2," věřil.

Po nástupu obou mužstev na led zazněla česká národní hymna a utkání začalo ve výborné atmosféře. Fanouškům Brna účinně pomohla účast členů fanklubu HC Slovan Bratislava. Mezi fanoušky obou klubů funguje už dlouholetá spolupráce. První gól utkání dosáhl symbolicky slovenský útočník Třince Marko Daňo, který kdysi hrál i za Slovan.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice