Hlavní obsah

Skvělá zpráva pro Kladno. Jágrův návrat se blíží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po reprezentační přestávce se plnohodnotně zapojil do tréninku hokejového Kladna. Majitel Rytířů Jaromír Jágr absolvoval s týmem v úterý všechna cvičení. Kdy však na led nastoupí, ví jen on sám. Rytíři sehrají nejbližší utkání ve středu, kdy zavítají na led Pardubic. Před Vánoci je ještě čeká páteční vystoupení doma s Vítkovicemi.

Jaromír Jágr na úterním tréninku s KladnemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jágr se na ledě při tréninku Rytířů objevuje pravidelně. Dříve ale bruslil kolikrát sám nebo byl jen v pozici kouče. Rady udílel i v úterý, ale už jako hráč, který se do všech cvičení zapojoval s vervou společně s ostatními. Vynechal snad jen pár krátkých sprintů na závěr.

„Bude reprezentační přestávka, tak uvidím, jestli se přidám k mužstvu, nebo ne,“ říkal před necelými dvěma týdny v Holešovicích, kde si zahrál v rámci exhibice ke 120. výročí hokejové Sparty.

Na úterním tréninku rozdával hodně rad svým spoluhráčům. Zejména při nácviku přesilových her. Pak při krátké hře jednou dokonce ujel do samostatného úniku, což spoluhráče doslova zvedlo ze střídačky. Brankář Bow ale svého šéfa skórovat nenechal.

Po tréninku už měl typický úsměv od ucha k uchu. Nejen při diskusi s asistentem trenéra Jakubem Voráčkem, ale také při focení s mladými hráči z akademie Salcburku, kteří na Kladno zavítali.

Na otázku, kdy nastoupí, však zná odpověď jen on sám. Nejbližší program Rytířů je následující: ve středu hrají v Pardubicích, v pátek doma s Vítkovicemi a do Nového roku je ještě čekají vystoupení na Spartě (26. prosince), v Liberci (28.) a doma s Brnem (30.).

K soutěžnímu zápasu naposledy 51letý útočník nastoupil na konci dubna ve Zlíně, kde Kladno udrželo extraligovou příslušnost.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články