Hlavní obsah

Slávisté na chvíli zapomněli na hokej, navštívili děti v nemocnici

PRAHA

Hokej není vše. Po prohraném zápase se svět nezboří, bolest a smutek z neúspěchu na ledu se nevyrovná dětskému pobytu v nemocnici. Poznali to i hokejisté Slavie, kteří navštívili onkologické oddělení fakultní nemocnice Motol. Trojice Petr Kadlec, Lukáš Krenželok a Tomáš Hertl přišla rozdávat dárky.

Foto: www.hc-slavia.cz

Hokejisté Slavie Petr Kadlec, Lukáš Krenželok a Tomáš Hertl navštívili děti v pražské nemocnici Motol.

Článek
Fotogalerie

Hokejisté Slavie nepředvedli podobnou akci poprvé. Nyní se vydali do nemocnice v reprezentační přestávce, kdy i oni potřebují přijít na jiné myšlenky. Jejich výsledky v extralize totiž nejsou k chlubení.

Kapitán Kadlec, zkušený Krenželok a Hertl, jeden z benjamínků mužstva, navštívili onkologii a hematologii, jejich kroky vedly také na pediatrii, kde rozdávali plyšáky, dárky, fotili se a podepisovali. Ve čtvrtek žádný dres, pro tentokrát se hokejisté neobešli bez ústních roušek a ochranných obleků, které museli navléci na civilní oblečení.

Děti v nemocnici sice neprožívají lehké časy, ale na zvídavosti jim toto neubralo. Hokejisté museli odpovídat i na otázky, jak často trénují, jak moc hokej bolí, ti starší se nebáli ani zeptat na výši finanční odměny ve Slavii.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články