Hlavní obsah

Sparta hlásí už osmý podpis pro novou sezonu

Praha

Už osmého hráče, který v klubu podepsal novou smlouvu, hlásí hokejová Sparta. Naposledy tuto řadu v úterý rozšířil třicetiletý útočník Robert Říčka, který se s Pražany domluvil na kontraktu i pro sezonu 2020/21.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Sparty Praha Robert Říčka.

Článek

„Pokračování ve Spartě pro mě byla priorita. Věřím, že s tímto týmem dokážeme dosáhnout úspěchu, po kterém jsme chtěli sahat už v uplynulé sezoně. Parta je výborná, hrát za Spartu pro mě byla radost," uvedl Říčka pro oficiální stránky Sparty, do které přišel v roce 2017 ze Zlína a příští sezona tak bude jeho čtvrtou v řadě v pražském klubu.

„Robert je poctivý hráč, který spolehlivě plní pokyny trenérů, navíc zcela bezproblémový v kabině. Sezonu 2018/2019 téměř celou vynechal, v té poslední ale jako jeden z mála odehrál úplně všechny zápasy," prohlásil sportovní ředitel Petr Ton o odchovanci Havířova, jenž v uplynulém ročníku vstřelil v 52 zápasech 13 gólů a přidal 12 asistencí.

„Věříme, že gólově i bodově se může Robert stále ještě zlepšovat. Potenciál má ve svých třiceti letech stále ještě velký," míní Ton.

Vedle Říčky prodloužili své smlouvy se Spartou také kapitán Michal Řepík, další útočníci Jan Buchtele a Miroslav Forman a obránci Tomáš Dvořák, Milan Jurčina, Tomáš Pavelka a Jan Košťálek.

Reklama

Související témata: