Hlavní obsah

Sparta prodloužila kontrakt s klíčovým útočníkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová Sparta si s předstihem pojistila jednoho ze svých klíčových útočníků. Šestatřicetiletý Vladimír Sobotka prodloužil s pražským klubem kontrakt do konce příští sezony.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Takto Vladimír Sobotka skóroval v pátek v Liberci.Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Těší nás, že jsme se dohodli na spolupráci. Vláďa je neskutečně zkušený hráč. Silný na puku, odvádí výbornou práci pro celý tým. Je to obrovský profesionál, od kterého očekáváme, že nám pomůže se zapracováním mladých hráčů do dospělého hokeje. Je to hráč, od kterého se může každý hodně naučit,“ prohlásil šéf sportovního úseku Tomáš Divíšek.

Třebíčský rodák Sobotka do Sparty zamířil v listopadu 2020 a nyní v ní tak kroutí už svou čtvrtou sezonu. S devatenácti body mu v aktuálním ročníku patří čtvrté místo v klubové tabulce produktivity.

Góly Vladimíra Sobotky v sezoně 2023/24

„Jsem rád, že můžu zůstat ve Spartě i další sezonu. Věřím, že budeme s týmem úspěšní a s fanoušky si užijeme další parádní ročník,“ řekl účastník čtyř světových šampionátů, předloňské olympiády i Světového poháru 2016.

Už na konci loňského roku prodloužili své smlouvy se Spartou brankáři Jakub Kovář, Josef Kořenář a útočník Roman Horák.

Reklama