Hlavní obsah

V týmu hokejistů Olomouce nebudou pokračovat útočníci Olesz a Strapáč

Barvy hokejistů extraligové Olomouce nebudou už v příští sezoně hájit zkušení útočníci Rostislav Olesz a Petr Strapáč. Hanáci jejich odchod potvrdili dnes na klubovém webu. Podle informací serveru hokej.cz by se mohl držitel olympijského bronzu z roku 2006 Olesz vrátit do mateřské Poruby.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rostislav Olesz už v Olomouci pokračovat nebude

Článek

Sedmatřicetiletý Olesz, jenž má na kontě i 365 startů v NHL díky působení v týmech Floridy, Chicaga a New Jersey, strávil v mužstvu Kohoutů poslední čtyři sezony. V té poslední odehrál v základní části 38 utkání a připsal si čtyři góly a deset nahrávek. Při jediném startu ve vyřazovacích bojích nebodoval.

Třiatřicetiletý Strapáč nastoupil v základní části do 28 utkání, dvakrát skóroval, na tři branky nahrál. V předkole play off hrál jednou a nebodoval.

Již koncem března Hanáci oznámili, že dál nebude pokračovat ani trojice opor - brankář Jan Lukáš, obránce Tomáš Dujsík a útočník Jan Káňa.

V průběhu posledních týdnů si Olomoučtí naopak pojistili služby útočníků Jakuba Orsavy, Pavla Musila, Michala Kunce, Jakuba Navrátila a Matouše Menšíka či obránců Davida Škůrka a Alexe Rašnera.

Reklama

Související témata: