Hlavní obsah

Věděl jsem, že slepené góly musím hodit za hlavu, prohlásil Hrenák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tři slepené, prakticky vlastní góly, dostal liberecký gólman Dávid Hrenák, který ve třetím duelu předkola play-off v Olomouci nahradil Daniela Krále, jenž odchytal první dvě utkání, která Bílí Tygři doma prohráli. Nepodělal se však z toho a i z jeho přispěním Liberec na Hané vyhrál 4:3, ač prohrával 2:1 a 3:2, stav série snížil na 2:1 a odvrátil tak konec sezony.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: HC Olomouc vs. Bílí Tygři Liberec 3:4Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

Jaký třetí zápas s Olomoucí byl?

Šlo o typický play-off duel plný emocí. Rozhodovaly detaily, řekl bych i škaredé góly. Jsem rád, že my jsme byli tím týmem, co stál na vítězné straně.

Byl jste hodně pod tlakem poté, co jste dostal šanci?

Snažil jsem se to nevnímat a soustředit se jen na svůj výkon.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Olomouc - Liberec 1:1 (29. Řezníček)Video: Tipsport Extraliga / BPA

Konec dobrý, všechno dobré. Vám ale v Olomouci štěstí moc nepřálo. Všechny tři góly, co jste inkasoval, byly slepené, prakticky vlastní?

Patří to k hokeji. Je to pouze o tom, jak celý tým včetně mě na to zareaguje. Myslím, že dnes jsme právě toto zvládli dobře. Tak to má vypadat. Co se mě samotného týká, tak jsem věděl, že to musím hodit za hlavu. Kdybych se v tom babral, tak by z ničeho nic těch gólů v mé síti mohlo být ještě víc. Do konce bylo pořád dost času.

Byli jste jedenáct minut od vyřazení, od konce sezony. Co jste si říkali před třetí třetinou, do které jste vstupovali za stavu 3:2 pro domácí?

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Olomouc - Liberec 2:1 (30. Řezníček)Video: Tipsport Extraliga / BPA

Jen to, že do toho dáme úplně všechno. V takové situaci jiná cesta není. Každý musí přijít se vším, co je schopen nabídnout. A nám to vyšlo.

Váš spoluhráč Jakub Rychlovský po druhé domácí porážce prohlásil, že teď se ukáže váš charakter. Bylo to tak?

Ukázali jsme, že ho máme. V sérii ale prohráváme 2:1, takže výhru musíme zopakovat i zítra. Bude třeba přistoupit k tomu stejně jako dnes, kdy jsme výborně začali. Na to se pokusíme navázat. A bude to ještě těžší. Všichni proto musíme být zase o kousek lepší.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Olomouc - Liberce, šance KnotkaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Reklama

Související témata: