Hlavní obsah

Výpomoc skončila. Fin Sallinen končí v Kometě a vrací se do Švédska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvouměsíční výpomoc skončila, finský útočník Tomi Sallinen už dres brněnských hokejistů v extralize oblékat nebude. Třiatřicetiletý forvard, který přišel do týmu ze švédského Brynäs IF na konci září, kdy měla Kometa problém s nedostatkem zdravých centrů, si připsal v šestnácti zápasech sedm kanadských bodů za asistence. Byl v říjnu u sedmi vítězství mužstva z moravské metropole v nejvyšší soutěži v řadě.

Foto: hc-kometa.cz

Fin Tomi Sallinen už dres Komety oblékat nebude.

Článek

V neděli naposledy nastoupil za Kometu v utkání v Pardubicích, v němž Brňané vedli ještě na konci 59. minuty 3:1, avšak nakonec brali jen bod za prohru 3:4 po samostatných nájezdech. Opce nebude po dohodě obou stran využita. Sallinen se vrací do Švédska, kde bude nově nastupovat za tým Luley.

„Klub tímto děkuje Tomimu za spolupráci a přeje mu do další hokejové kariéry hodně úspěchů," vzkázalo vedení Komety hráči, který vybojoval s finským národním mužstvem v letech 2014 a 2016 stříbrnou medaili na světovém šampionátu.

Reklama