Hlavní obsah

Zoufalý Jágr pálí do vlastních fanoušků: Jakej to má smysl? Pro koho se ten hokej hraje?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Když v pátek před zraky 3052 fanoušků porazili hokejisté Kladna doma Olomouc, bodovali v extralize už posedmé v řadě, což naposledy zažili v roce 2008. Kdo proto čekal, že na nedělní zápas Rytířů s pardubickým Dynamem bude stadion Rytířů praskat ve švech, byl na omylu. Na souboj s jedním z favoritů na titul nedorazily ani tři tisícovky diváků…

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: Rytíři Kladno vs. HC Dynamo Pardubice 2:6Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

A své zklamání z poloprázdného zimáku majícího kapacitu 5200 diváků, dal na sociálních sítích v neděli večer jasně najevo majitel kladenského klubu Jaromír Jágr.

„Sedmkrát za sebou bodujeme, hrajeme hezký bojovný hokej, přijedou Pardubice, možná nejlepší tým v Česku, rozhodně s největším rozpočtem. Je neděle a přijde nás podpořit 2200 platících diváků (ve skutečnosti jich bylo oficiálně nahlášeno 2956). To jako fakt?“ rozčiloval se Jágr na Facebooku po porážce Rytířů 2:6.

Foto: Jaromír Jágr, Facebook

Příspěvek zklamaného Jaromíra Jágra.

„Tak a teď vy, co máte na vše odpověď, mně řeknete, jakej to má smysl? Pro koho se to hraje?“ pokračoval evidentně rozladěný a hlavně zklamaný Jágr.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Kladno - Pardubice 2:3 (42. R. Kousal)Video: Tipsport Extraliga / BPA

Kladno má druhou nejnižší domácí návštěvnost v sezoně, na jeho zápasy chodí v průměru 3200 fanoušků na zápas. Hůř je na tom jen Mladá Boleslav (2963).

„Vždyť i na Boleslav přišlo více lidí, a to jsou poslední a naposledy doma dostali 0:8 (od Liberce),“ zmiňoval Jágr nedělní souboj Bruslařského klubu s Vítkovicemi (2:3). Pravdu ale neměl, protože do Boleslavi dorazilo na souboj dvou nejhorších týmů extraligové tabulky 2479 lidí.

Foto: Instagram jj68jaromirjagr

Travelling Jagrs dorazili do Kladna na zápas s Pardubicemi.

A tak jedinou radost udělali slavné „68“ v neděli Travelling Jagrs. Skupina fanoušků majitele Rytířů mající paruky Jágrova typického mulletu z devadesátek navlečená do dresů klubů, v nichž Jágr působil v NHL (a v dresu reprezentace), totiž dorazila do Kladna na zápas.

Reklama