Hlavní obsah

Chabarovsk - Viťaz 3:1České trio v roli nahrávačů pomohlo Chabarovsku porazit Podolsk

Moskva
Aktualizováno

Michal Jordán a Hynek i Tomáš Zohornové se každý jednou asistencí podíleli v Kontinentální hokejové lize na vítězství Chabarovsku 3:1 nad Podolskem. V souboji týmů pohybujících se aktuálně mimo pozice pro play off vedl domácí Amur po akcích českých hráčů 2:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Jordán s trofejí pro vítěze Carlson Hockey Games.

Článek

Jordán připravil první gól Alexandru Poluninovi, po spolupráci bratrů Zohornových, kteří vedou klubovou statistiku mezi nahrávači, se prosadil na začátku druhé třetiny dorážkou Hynkovy střely Danil Faizullin.

Hosté skórovali až v závěru po druhém Poluninově gólu a v Západní konferenci ztrácí Viťaz na play off stále dva body. Chabarovsk ve Východní konferenci zaostává za osmou příčkou o čtyři body.

Pozici pro play off stále drží Jekatěrinburg, i když si dnes připsal už desátou porážku za sebou. U debaklu 2:7 s Petrohradem byl i český gólman Jakub Kovář, jenž inkasoval za necelých 17 minut čtyři branky a zápas dochytal Vladimir Galkin. Neuspěl ani Šimon Hrubec, který v brance Omsku nezabránil domácí porážce 1:4 s CSKA Moskva. Čtvrtý gól dali hosté do prázdné branky při power play Avangardu.

Výsledky zápasů KHL:
Chabarovsk - Viťaz Podolsk 3:1 (Jordán, H. Zohorna, T. Zohorna všichni 0+1)
Omsk - CSKA Moskva 1:4
Petrohrad - Jekatěrinburg 7:2

Reklama