Hlavní obsah

Děsivý moment v KHL. Rozhodčí přímo před zraky českého gólmana upadl do bezvědomí

Balašicha/Praha

Ten moment pořádně vyděsil nejen dva tisíce fanoušků přítomných na stadionu ve městě Balašicha, kde hraje své domácí zápasy Kontinentální hokejové ligy Omsk, ale i diváky u televizních obrazovek. Během druhého utkání osmifinále play off mezi Avangardem a Jekatěrinburgem přímo na ledě zkolaboval čárový rozhodčí Jurij Ivanov.

Foto: repro Twitter Match TV, Twitter

Čárový rozhodčí Jurij Ivanov během čtvrtečního utkání KHL mezi Omskem a Jekatěrinburgem zkolaboval přímo na ledě.

Článek

Třiatřicetiletý ruský arbitr během jednoho z přerušení hry přijel ke střídačce Omsku, chytil se mantinelu a následně přímo před zraky náhradního brankáře Avangardu Šimona Hrubce zkolaboval a bezvládně se svalil na ledovou plochu.

Na pomoc mu okamžitě přispěchali doktoři a záchranáři a na nosítkách jej v bezvědomí převezli do sanitky. V ní se cestou do nemocnice probral, začal komunikovat a nyní se má nacházet ve stabilizovaném stavu.

Omsk i s Jiřím Sekáčem v sestavě nakonec utkání ve třetí třetině otočil z 2:3 na 4:3 a v sérii vede 2:0 na zápasy. Vítězný gól si ve čtvrtečním duelu připsal Ilja Kovalčuk, který ranou z voleje překonal brankáře Jekatěrinburgu Jakuba Kováře.

Reklama