Hlavní obsah

Jašin chce porazit Jágra v Utkání hvězd KHL, v Petrohradu se ukáže 8 Čechů

PRAHA

Nejslavnější hokejová soutěž má představení plejády nejzářivějších hvězd za sebou. NHL si dala pauzu od utkání o body o minulém víkendu. Tuto sobotu se tak stane o tisíce kilometrů dále. Ruský Petrohrad přivítá výkvět Kontinentální ligy. Tým Západní konference povede Alexej Jašin. Mužsto Východní konference bude mít na povel Jaromír Jágr. Celkem se v Utkání hvězd KHL představí osm českých jmen.

Foto: www.khl.ru

Jaromír Jágr při Utkání hvězd KHL

Článek

"Doufám, že vyhrajeme a porazíme tým Jaromíra Jágra, bude to velká show,“ citoval server Sportbox.ru Alexeje Jašina z Petrohradu.

V zápase se představí sedm českých hráčů a jeden trenér. Vladimír Vůjtek povede tým Západní konference. Zkušený kouč se představí na této sešlosti už podruhé, poprvé se tak stalo v roce 2009.

Na ledě ukážou brankář Dominik Hašek, obránci Martin Škoula a Karel Rachůnek. Čteřice útočníku má takové složení: Jaromír Jágr, Roman Červenka, Lukáš Kašpar a Josef Vašíček.

Do Petrohradu by měl dorazit i nejslavnější hokejista historie. Pozvání obdržel Wayne Gretzky. „Půjde o skutečnou oslavu, představí se všechny hvězdy KHL, bude to zajímavé,“ řekl Jašin, který by kvůli tomuto klání odmítl i pozvání do Emirátů. „Nejel bych, hrát Utkání hvězd je vždy radost, jde o velkou událost pro ruský hokej,“ dodal Jašin. Teď ještě porazit Jágra...

Vybraná jména pro Utkání hvězd KHL 2010/2011
Tým Jaromíra Jágra (Východní konference)
Brankáři: Karri Rämö (Omsk), Stefan Liv (Novosibirsk)
Obránci: Martin Škoula, Denis Kuljaš (oba Omsk), Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev (oba Kazaň), Kevin Dallman (Astana), Janne Niskala (Magnitogorsk)
Útočníci: Jaromír Jágr, Roman Červenka (oba Omsk), Alexandr Radulov, Patrick Thoresen (oba Ufa), Sergej Fjodorov, Petri Kontiola (oba Magnitogorsk), Lukáš Kašpar (Astana), Alexej Morozov (Kazaň), Jevgenij Kuzněcov (Čeljabinsk).
Trenéři: Zinetula Biljaletdinov (Kazaň), Kari Heikkilä (Magnitogorsk).
Tým Alexeje Jašina (Západní konference)
Brankáři: Dominik Hašek (Spartak Moskva), Konstantin Barulin (Mytišči)
Obránci: Alexandr Guskov (Jaroslavl), Sandis Ozolinš (Dinama Riga), Karel Rachůnek (Jaroslavl), Denis Grebeškov (Petrohrad), Maxim Sokoljov (Dynamo Moskva), Peter Podhradský (Dinamo Minsk)
Útočníci: Alexej Jašin, Maxim Sušinskij, Mattias Weinhandl, Maxim Afinogenov (všichni Petrohrad), Sergej Mozjakin (Mytišči), Josef Vašíček (Jaroslavl), Leo Komarov (Dynamo Moskva), Chris Simon (Čechov), Lauris Darzinš (Dinamo Riga).
Trenéři: Olegs Znaroks (Dynamo Moskva), Vladimír Vůjtek (Jaroslavl).

Reklama