Hlavní obsah

My víme, co s tím je! Závada na filánži, střílí si Třinec z potíží Sparty

Není jim do smíchu. Právě naopak. Kvůli poruše letadla nemohli hokejisté Sparty v úterý odletět do Finska, kde je v Mikkeli už večer měl čekat mimořádně důležitý zápas o zachování naděje na postup ze základní skupiny Ligy mistrů proti domácímu Jukuritu. A zatímco Pražané v nabitém kalendáři překotně řeší, v jakém náhradním termínu duel odehrát, úřadující extraligoví mistři z Třince si svého konkurenta a soupeře z posledního finále dobírají...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Kaše ze Sparty Praha a brankář Třince Marek Mazanec ve finále minulého ročníku hokejové extraligy.

Článek

Přestože Oceláři mají v Lize mistrů ještě horší výchozí pozici než Sparta, a i oni dnes musejí ve švýcarském Davosu bezpodmínečně vyhrát, humor jim neschází.

Když Sparta na svých sociálních sítích informovala, že kvůli poruše letadla na sever Evropy v úterý neodcestuje, odpověď Třince na sebe nenechala dlouho čekat. Přišla už po půl hodině.

Slezané ve vláknu na Twitteru umístili příspěvek „My víme, co s tím je!" a přiložili gif s potrhlou Phoebe z kultovního seriálu Přátelé. Ta se snaží přesvědčit svou kamarádku Rachel, aby z letadla vystoupila, neboť je „závada na levé filánži".

Vtipnou reakci ocenila i sama Sparta, která příspěvku Ocelářů dala „lajk".

Reklama