Hlavní obsah

Trable Ledecké: Takovou plachtu nemáme! Odložila plavky a přeskočila na lyže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Letní řádění na mořské hladině skončilo, přesto si na milované surfování mohla Ester Ledecká vzpomenout i na soustředění v Jižní Americe, kde už se chystá na zimní sezonu. Pořádné větrné poryvy u toho nechybějí. Jak u hotelu, tak na svahu. Alespoň to ukazují obrázky, které nabízí fanouškům na sítích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

Pokračování přípravy na sezonu, která má být diametrálně odlišná od té předešlé, poznamenané zlomeninou klíční kosti, naplánovala Ledecká se svým týmem na jižní polokouli, kde jsou v tamní končící zimě vcelku dobré podmínky k tréninku jejích oblíbených lyžařských rychlostních disciplín.

I když… Silný vítr přípravě příliš nenahrává. Ledecká se ale nenechala odradit.

„Takhle malou plachtu na surf nemáme,“ komentovala s nadhledem běsnění živlů na sítích a nabídla záběry, kterak ji zasáhl větrný poryv u otevřeného okna.

Přidala další obrázky ze svahu, kde to bylo podobné. „S větrem o závod,“ přidala příznačný komentář.

Dodala ale i další záběry, kde se připravuje i bez lyží a s míčem. Ale i to, jak v plavkách ve zřejmě ledové horské vodě vnímala poslední záchvěvy léta.

Reklama