Hlavní obsah

FANTASY: MS v hokeji 2016 klepe na dveře! Zapojte se do hry a vychutnejte si pocit vítězství

Mistrovství světa v ledním hokeji začíná už tento pátek od 15:15 hodin. Vy si užijete jeho atmosféru naplno. Máte šanci stát se jedním z trenérů, který se svou družinou vyrazí do boje o titul světových šampiónů.

Fantasy MS 2016 začíná v pátek v 15:15

Článek
Fotogalerie

K dispozici máte rozpočet 100 miliónů, který musíte rozložit na nákup dvou pětičlenných formací a jednoho brankáře. Pro mistrovství světa nejste omezeni výběrem pouze tří hráčů z jednoho týmu.

Soupisky postupně doplňujeme

Do sestavy můžete zařadit třeba hráče jen z jednoho týmu. Soupisky jednotlivých mužstev ještě nejsou kompletní, ale i tak máte z čeho vybírat. Pro první hrací den, ve kterém se představí i náš výběr, máte zatím k dispozici 167 hokejistů.

Pro první kolo očekáváme velikou oblibu hokejistů Švédska a Finska. Tre Kronor totiž narazí na výběr Lotyšska a Finové změří síly s Běloruskem. Reprezentace ČR změří síly s hokejisty domácího Ruska.

Český výběr vyrazí na led v pátek

První hrací den se představí i obhájci titulu z Kanady, kteří se v pikantním duelu utkají proti výběru Spojených států amerických. Jestli si ještě nejste jisti, koho do sestavy zařadit, třeba vám napoví sestava naší redakce, kterou vám představíme ve čtvrtek.

Do té doby můžete přemýšlet, s kým změříte síly a koho pozvete do miniligy. Ty vnáší do hokejového šampionátu ještě větší napětí a mezi Fantasy hráči se stávají stále oblíbenějšími.

Reklama

Související témata: