Hlavní obsah

FANTASY: Po vydařeném startu čeká náš tým Lotyšsko!

V sobotu se můžeme těšit na porci šesti zápasů. Opět se v nich představí český výběr, který narazí na Lotyše. Do turnaje také vstoupí Slovensko, které změří síly s Maďarskem. Podruhé na turnaji se představí Američané, kteří vyzvou Bělorusko.

Kapitánské céčko oblékl David Pastrňák

Článek

David Pastrňák

Český tým si nemohl přát lepší vstup do turnaje. Hned na úvod vypráskal domácí Rusko 3:0. Na regeneraci nezbývá českému týmu ani 24 hodin a už se bude na ledě hlásit znovu. Tentokrát narazí na papírově slabšího soupeře z Lotyšska.

Lotyšsko na úvod turnaje potrápilo Švédsko, se kterým prohrálo až v poslední minutě prodloužení. Věříme, že český tým soupeře nepodcení a připíše si další důležitou výhru.

Do našeho výběru stavíme Davida Pastrňáka, vedle kterého dáváme příležitost Řepíkovi a Plekancovi. Čistit prostor v naší obranné třetině bude Kempný s Kolářem.

Mats Zuccarello

Nejproduktivnější hráč Rangers původně na turnaj odjet neměl. Dovolit mu to nechtěl jeho mateřský klub. Zuccarello si nechtěl nechat ujít derniéru trenéra Roye Johansena a na turnaji se představí.

Norové tak budou mít na turnaji k dispozici oba norské zástupce z NHL. Zuccarella doplní Andreas Martinsen. Ten hájí barvy Colorada. Norsko se utká proti Dánsku a my věříme, že zápas zvládne. O gólové akce by se měl starat právě Zuccarello. V brance by měl eliminovat snahy Dánů brankář Steffen Soberg.

Reklama

Související témata: