Hlavní obsah

Brankář Montrealu Price si možná kvůli zranění v nové sezoně NHL nezachytá

Hokejisté Montrealu se možná budou muset v nadcházející sezoně NHL obejít bez brankáře Careyho Price. Podle generálního manažera Canadiens Kenta Hughese nejsou poslední zprávy o stavu jeho kolena vůbec povzbudivé a klub momentálně počítá s tím, že hvězdný kanadský gólman určitě nebude k dispozici na úvod sezony a není vyloučeno, že nebude hrát vůbec.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto.

Článek

Pětatřicetiletý Price podstoupil operaci kolena loni v červenci krátce po prohraném finále Stanley Cupu proti Tampě Bay. Na konci roku pak absolvoval odvykací léčbu z užívání návykových látek. Po dlouhé pauze se vrátil v polovině dubna a v závěru základní části odchytal pět zápasů.

Nyní Hughes prohlásil, že podle posledních vyšetření bude muset Price nejspíš podstoupit další zákrok a poté absolvovat delší rehabilitaci. Smlouvu s Canadiens má do roku 2026.

Olympijský vítěz ze Soči 2014 Price chytá za Montreal celou kariéru od roku 2007. V sezoně 2014/15 byl králem NHL a jako první gólman v historii získal v jeden rok všechny čtyři hlavní individuální trofeje.

Reklama