Hlavní obsah

Dělovka přímo do citlivých míst! Hráč Caroliny to pořádně schytal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně nepříjemný moment se odehrál v nedělním zápase NHL mezi Bostonem a Carolinou. V závěru druhé periody usiloval o navýšení vedení Hurricanes obránce Brendan Smith, který vší silou nabral puk na hokejku a vyslal ho směrem na branku. Trajektorie letu si to ale namířila přímo do citlivých míst spoluhráče Setha Jarvise, který za pomoci spoluhráčů odjel na střídačku.

Foto: NHL

Forvard Caroliny Seth Jarvis schytal střelu přímo mezi nohy.

Článek

Hokej je tvrdý sport. O tom se ve čtvrtém zápase prvního kola play off Východní konference mezi Bostonem a Carolinou přesvědčil forvard Hurricanes Seth Jarvis. V době, kdy běžel závěr druhé třetiny a jeho celek vedl poměrem 2:1, usiloval o navýšení náskoku obránce Brendan Smith, který se odrazem o mantinel dostal u levého kruhu k parádní dělovce.

Ta však místo do brány zamířila přímo do citlivých míst spoluhráče Jarvise, který se v tu dobu stavěl před brankovištěm do pozici k tečování střely. Tvrdá rána poslala dvacetiletého útočníka na zem, okamžitě mu na pomoc přijeli spoluhráči, kteří ho odvezli na střídačku. To vše za potlesku zaplněné arény.

Nepříjemná záležitost si našla místo i na sociálních sítích, kde si mladý forvard vysloužil respekt. „Poklona Jarvisovi. Dělovka přímo do míst, kam slunce nesvítí. Těžko říct, jestli ten chlap bude mít v budoucnu nějaké děti," vyjádřil se uživatel na Twitteru. „Seth nepatří mezi největší chlápky, ale ukázal tvrdost tím, že schytal jednu přímo mezi nohy," navázal další.

Reklama

Související témata: