Hlavní obsah

Divoká předehra Utkání hvězd. Opilý trenér v golfovém vozíku, policie v akci

Před víkendovým Utkáním hvězd NHL na Floridě zadržela policie asistenta trenéra hokejistů New Jersey Andrewa Brunettea. Bývalý kanadský útočník projel na golfovém vozíku v Deerfield Beach dvě značky stop. Obviněn byl z řízení v opilosti a dalších přestupků. Po zaplacení kauce 500 dolarů (11 000 korun) mohl Brunette znovu na svobodu.

Foto: Profimedia.cz

Andrew Brunette na střídačce New Jersey.

Článek

Brunetteova peripetie odstartovala tím, že zaparkoval svůj golfový vozík před barem, který navštívil se svou ženou, na špatném místě. Kolemjdoucí strážník si vozítka všiml a začal vypisovat pokutu v momentě, kdy Brunette z baru vycházel. Podle listu Sun-Sentinel přitom nebyla jeho chůze zcela přímočará a rovněž mluva nebyla zcela zřetelná.

Devětačtyřicetiletý Kanaďan poté usedl za volant, přestože jej manželka varovala, že strážník je stále v dohledu. A policista vzápětí na vlastní oči viděl, jak Brunnette bez zastavení projíždí „stopky" a vzápětí byl svéhlavý řidič zastaven.

Brunette dříve na Floridě působil jako trenér. K týmu Panthers přišel v roce 2019 jako asistent Joela Quennevillea, v minulé sezoně po jeho rezignaci vedl mužstvo i v roli hlavního kouče. V létě po příchodu nového trenéra Paula Maurice se přesunul do New Jersey. Jako hráč absolvoval Brunette v NHL 1110 zápasů za Washington, Nashville, Atlantu, Minnesotu, Colorado a Chicago.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.