Hlavní obsah

Doják na NHL. Voják z Afghánistánu překvapil rodinu a poprvé naživo uviděl svého syna

Dojemný příběh se odehrál na stadiónu Anaheimu při zápase hokejové NHL mezi domácími Kačery a Olejáři z Edmontonu. Uprostřed první třetiny během komerční přestávky měla v hledišti přítomná Patricia Vandenbergová uvidět díky spojení přes skype na kostce nad ledem svého manžela Roberta, který coby americký voják slouží posledních deset měsíců na misi v Afghánistánu. Vše ale nakonec dopadlo úplně jinak, než si Patricia představovala...

Dojemné shledání během utkání NHL.

 
Článek

Vandenbergové, která na utkání NHL dorazila i se svými syny - sedmnáctiměsíčním Robertem a čerstvě narozeným Travisem - organizátoři akce sdělili, že její muž Robert, seržant první třídy, vede videorozhovor z Rumunska, kde se aktuálně nachází během své cesty domů na vánoční svátky.

Když se Vandenberg objevil na kostce nad ledem, Patricia ho slyšela. To se však nedalo říct opačně a spojení se následně přerušilo. Že by na vině byly technické problémy, když byl hovor veden na takovou dálku? Ale vůbec ne! Robert se v tu chvíli totiž nenacházel v Rumunsku, nýbrž jen pár metrů od své ženy, v klubovém patře arény.

O to větší šok pak Patricia utrpěla, když k ní a jejich dětem zezadu Robert nakráčel. Po láskyplném objetí manželů si vzal Vandenberg do náručí svého druhorozeného syna Travise, kterého naživo uviděl vůbec poprvé v životě. To všechno za mohutného aplausu šestnácti tisíc přítomných fanoušků, které dojemné shledání nenechalo chladnými.

Reklama

Související témata: