Hlavní obsah

FANTASY: Voráček už je nejproduktivnějším Čechem v NHL. Věříme i Mrázkovi

V pátek v jednu hodinu po půlnoci odstartuje další kolo hokejového manažeru Fantasy NHL. Jeho bodování opanoval Patrick Kane. Kanadský útočník má na svém kontě 353 Fantasy bodů. Druhý v pořadí Tyler Seguin ztrácí 53 bodů. V našem týmu však pro ně místo nezbylo. Vešli se do něj ale dva čeští hokejisté.

Kapitánem našeho týmu je Sidney Crosby.

Článek

Petr Mrázek

Naši svatyni bude hájit Petr Mrázek. Český brankář Detroitu si drží úspěšnost zákroků téměř na 93 %, což z něj dělá třetího nejlepšího brankáře v NHL. I další statistické ukazatele potvrzují, že má Mrázek letos skvělou formu.

S průměrem 2,08 obdržených branek na zápas je taktéž třetím nejlepším gólmanem v zámoří. Nyní mu dáváme důvěru i my a věříme, že svými skvělými zákroky pomůže Detroitu zapomenout na prohru s Tampou Bay.

Jakub Voráček

Vlažný start do soutěže je pryč. Útočník Philadelphie Jakub Voráček se rozjel a gólovými přihrávkami nechává vzpomenout na své výkony z minulé sezóny. Proti Montrealu si Voráček připsal tři asistence a vyšvihl se do čela bodování českých hokejistů v NHL.

Pro své spoluhráče připravil v letošní sezóně už 31 branek. Díky tomu je nejlépe přihrávajícím Evropanem. Věříme, že další body by mohl Voráček přidat v dalších zápasech. Třeba hned v tom prvním proti Nashvillu.

Sidney Crosby

Pittsburgh se dostal na vítěznou vlnu. Podařilo se mu zvítězit v posledních čtyřech utkáních a zatím drží 8. postupové místo do play off. Ale situace ve Východní konferenci je vyrovnaná a rozdíl mezi třetím a devátým týmem konference činí jen tři body.

Věříme, že se Penguins bude dařit i nadále a svou pozici minimálně udrží. Sidney Crosby je s 45 body druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. Na prvního Malkina ztrácí 4 body.

Reklama

Související témata: