Hlavní obsah

Hráči z NHL tmelili partu u FBI. Ovečkin vyrážel dveře beranidlem

Parta se musí tužit. Jedno adrenalinové tmelení si vyzkoušeli hokejisté Washingtonu, kteří vyrazili do tréninkového kempu FBI. Grappling na žíněnce, trénink v akademii, kde nechybělo ani vyrážení dveří beranidlem. Svoji sílu a um si vyzkoušel i Alexandr Ovečkin. Moc mu to nešlo. S kusem železa zápasil více než se soupeři v NHL.

Foto: Facebook: Washington Capitals

Alexandr Ovečkin na návštěvě u FBI. S beranidlem se trochu trápil.

Článek

Vyhlášený snajpr a kapitán týmu se musel čtyřikrát opřít do beranidla, aby dveře povolily. Zakřičel FBI, poté se pustil do práce. Po prvním pokusu se všichni smáli, nakonec si ale i bez klíčů poradil a dveře šly dokořán. Stejný test si vyzkoušel i Jevgenij Kuzněcov.

Washington prohrál čtyři z pěti posledních zápasů v NHL. Proto týmové ladění, které mělo dodat také na agresivitě. Setkání proběhlo ve městě Quantico ve Virginii.

Mezi aktivity patřil také zápas na zemi, to si vychutnal především Nicklas Bäckström a Andre Burakovsky. Akce se zúčastnil také útočník Jakub Vrána, který v probíhajícím ročníku NHL začal v lajně s Ovečkinem. Jedenadvacetiletý forvard si v sedmi zápasech přípsal pět bodů (2+3).

Reklama