Hlavní obsah

Když se během rozhovoru někdo uprdne… Hvězda NHL zůstala paralyzovaná, odpovídat prostě nešlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zneškodnil všech pětadvacet střeleckých pokusů hokejistů Dallasu, takže si připsal své první čisté konto v sezoně a celkově třiatřicáté v kariéře v NHL. Ruský gólman Tampy Bay Andrej Vasilevskij byl po výhře 4:0 vyhlášen druhou hvězdou utkání, po kterém zamířil mezi novináře. A na tento rozhovor jistě dlouho nezapomene…

Foto: Chris O'Meara, ČTK/AP

Brankář Tampy Bay Andrej Vasilevskij likviduje šanci útočníka Dallasu Tylera Seguina.

Článek

Devětadvacetiletý dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a majitel Vezinovy trofeje pro nejlepšího brankáře sezony 2018/19 právě sděloval své postřehy ze zápasu, když si v sále někdo prdnul.

Vasilevskij se sice snažil udržet kamennou tvář, ale prostě to nešlo… Téměř půl minuty se musel smát, až dokonce zapomněl otázku, na kterou má odpovídat.

„Tohle byl první zápas, kdy jsem se konečně cítil sám sebou,“ říkal pak brankář, když už byl schopný mluvit. Narážel tím na fakt, že na konci září se musel podrobit operaci ploténky, kvůli které se do zápasů mohl vrátit až 24. listopadu, a zápas s Dallasem byl teprve jeho pátým v probíhající sezoně.

Stars vynuloval už pošesté v kariéře. „Hráli jsme výborně a je z toho skvělý výsledek,“ těšilo Vasilevského, že Tampa ukončila sérii čtyř porážek a vrátila Dallasu sobotní debakl 1:8.

Reklama

Související témata: