Hlavní obsah

Kubalíkovo vzkříšení v Detroitu? Bude zářit i ve zbytku sezony, shodují se experti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z nejpříjemnějších překvapení dosavadního průběhu aktuálního ročníku NHL je bezesporu Dominik Kubalík, který se po přesunu z Chicaga do Detroitu zařadil mezi nejproduktivnější Čechy v NHL. „Loňskou sezonu v Chicagu neměl úplně jednoduchou, ale pořád vidím, že to v něm je,“ chválí v Příklepu na Sport.cz Jakub Koreis.

Kubalíkovo vzkříšení v Detroitu? Bude zářit i ve zbytku sezony, shodují se experti v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Dnes 38letý expert si s Kubalíkem zahrál ve své poslední extraligové sezoně. "Pamatuji si, když jsem ho viděl v Plzni. První den letní přípravy, hráli jsme fotbal, hned jsem viděl, že ten kluk umí dávat góly," vzpomíná 19. hráč draftu NHL z roku 2002.

„Potom během té sezony byl naprosto odskočený od zbytku kádru," líčí Koreis a přiznává, že podobně kvalitního spoluhráče potkal v extralize ještě jednou (více ve videu).

Česká šestka draftu se trápí. Ztratí své místo v NHL? Diskutujeme v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

„Jestli jsem čekal, že bude dávat tolik gólů v NHL? To je vždycky otazník, ale zároveň mě to nepřekvapuje," pokračuje Koreis.

Neomilostní bílého kluka, který týral postiženého Afroameričana. Ovečkin však hraje dál. Ostrá diskuse v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Slova chvály pro Kubalíka má i Jan Škvor, který je také hostem Příklepu. „Jak ho znám z reprezentačních srazů, tak je to fakt normální kluk, který to má v hlavě srovnané a není žádný frajírek, který by si o sobě něco myslel. Opravdu mu přeju a myslím si, že Detroit mu fakt padne," říká redaktor Sport.cz a Práva.

Více najdete ve videu z pořadu Příklep.

Reklama