Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Sparta doplácí na obrovskou personální krizi. Zvolí pohodlné řešení?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekání na jméno nového trenéra Sparty stále trvá, ač se už objevily spekulace, že by pražský celek měl jednat mimo jiné s Václavem Varaďou. „Proslýchá se, že chce dlouhodobou smlouvu, tři roky to nespraví, a že chce mít pravomoci při skládání mužstva,“ líčí Jakub Koreis v pořadu Příklep na Sport.cz. V hokejovém studiu s Janem Škvorem a Honzou Homolkou se však zabývá i otázkou, jaké úkoly před sebou nový kouč bude mít.

Příklep s Jakubem KoreisemVideo: Sport.cz

 
Článek

Účastníky diskuse v Příklepu zjevně zaráží, že Sparta odvolala Pavla Pateru, aniž by měla dohodnutou náhradu. Neshoda panuje u volby Pavla Patery pro tento ročník. „My jsme dnes kritičtí vůči Spartě, ale když se podíváme před sezonu, tak Pavel Patera bylo jméno, které dávalo smysl," zastává se bývalý extraligový hokejista.

„Mně to moc smysl nedávalo," oponuje Škvor. „On nikdy nedělal sám hlavního trenéra, že by šla zodpovědnost jen za ním," vysvětluje redaktor Sport.cz a Práva.

Jak slavní hokejoví experti přišli o práci v televizi? Pasáž v PříklepuVideo: Sport.cz

V pořadu také přichází řeč na další extraligové kluby. Tématem je vzestup Litvínova, experimenty Plzně s hrou bez brankáře v prodloužení i nečekané personální změny v Mladé Boleslavi.

Dále se diskutuje o kontroverzním angažmá Mitchella Millera v NHL, situaci českých hokejistů v Detroitu a na závěr se věnujeme hokeji v digitálním světe, včetně práce Jakuba Koreise kolem podcastu Bomby k tyči.

Reklama

Související témata: