Hlavní obsah

Nejen Pastrňák! I další česká hvězda patří v NHL k modemanům, poslouchá zpěvačku

Elegantní na ledě při zápasech, stejně tak mimo stadiony. Hokejový útočník Martin Nečas si dává během zámořské štace v nejslavnější lize světa záležet, aby mu to náležitě seklo. „Módu mám celkově rád, snažím se jít s trendy, baví mě to," hlásí v pořadu Příklep útočník Caroliny, která prošla už do druhého kola play off. „Hodně mi, co se týče módy, radí přítelkyně. Ta je taky v tomhle směru chycená a ví, co a jak," naráží na soužití s populární zpěvačkou Nikolou Mertlovou, alias Nykki.

Nečas patří k modemanům v NHL. Kolik má obleků - Diskuse v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Hlavní je, aby mu to hrálo na ledě při zápasech, jenže druhý nejlepší Čech v základní části tohoto ročníku NHL si zakládá na tom, aby platil za moderního a dobře oblékaného mladého muže. „Na sezonu mám tak deset obleků, které střídám. Po sezoně pak vždycky některé vyměním," prozrazuje, jak je to s jeho módní kolekcí.

Novinář Marek Burkert připomněl, že si česká hvězda zahrála golf třeba s populárním zpěvákem Harrym Stylesem. Od něj prý ale inspiraci ohledně módy určitě nečerpal. „Inspirovat se nechám, ale ne zrovna jím. Kdybych takhle měl přijít do kabiny, tak si kluci řeknou, co jsem za blázna," usměje se Nečas a připomíná, že si všímá toho, co kdo zrovna nosí.

Hokejový pořad Příklep s útočníkem Caroliny Martinem Nečasem.Video: Sport.cz

Známý módními výstřelky je v nejslavnější lize světa také Čech David Pastrňák, pro jehož Boston skončilo play off hned v prvním kole. „Pasta je tím známý, že módu má dobrou. Myslím, že i jeho to baví, a je to vidět," dodává útočník, jenž na rozdíl od Pasty může v této sezoně dál pomýšlet na zisk Stanley Cupu.

Reklama

Související témata: