Hlavní obsah

NHL odložila čtyři zápasy Buffala kvůli koronaviru

New York

Nejbližší čtyři utkání hokejistů Buffala v NHL byly kvůli koronaviru odloženy, až do odvolání bylo také uzavřeno tréninkové centrum Sabres. Vedení soutěže o tom rozhodlo poté, co byli na seznam podle takzvaného covidového protokolu umístěni hráči amerického týmu Taylor Hall a Rasmus Ristolainen.

Foto: Jeffrey T. Barnes, ČTK/AP

Brankář Buffala Carter Hutton v akci.

Článek

Buffalo se v tomto týdnu neutká s newyorskými Islanders a Bostonem, proti kterým mělo nastoupit vždy dvakrát. Nejbližším utkáním, do něhož by měli hráči Sabers nastoupit, je souboj proti Washingtonu 11. února.

Problémy Buffala nastaly po víkendových zápasech s New Jersey. Devils krátce před prvním utkáním přišli kvůli covidovému protokolu o Travise Zajaca, před druhým o Kylea Palmieriho. V pondělí je následovali další čtyři hráči a aktuálně má New Jersey mimo sestavu čtrnáct hokejistů. Odloženy byly i dva zápasy Devils proti Pittsburghu v tomto týdnu.

Buffalo je pátým týmem, který od lednového začátku sezony musel odložit utkání. Stejný problém měly vedle New Jersey také celky Vegas, Dallasu a Caroliny. Celkem bylo doposud přeloženo 16 zápasů.

Reklama

Související témata: