Hlavní obsah

Pošťuchování na tréninku Washingtonu. Na českého útočníka vystartovali hned dva Rusové

Že by v táboře hokejistů Washingtonu po sérii pěti prohraných zápasů panovalo dusno a ponurá atmosféra? V žádném případě. Dokazuje to i scéna po konci pondělního tréninku úřadujících šampionů NHL, jejími aktéry byli český útočník Dmitrij Jaškin a Rusové Jevgenij Kuzněcov a Dmitrij Orlov.

Foto: Profimedia.cz

Český hokejový útočník Washingtonu Dmitrij Jaškin.

Článek

Trojice hokejistů se na ledě začala z legrace pošťuchovat, i diváci přítomní na tréninku ihned pochopili, že jde o potyčku ze srandy. Jaškin (v bílém), rodák z Omsku reprezentující Českou republiku, byl však v menšině.

Kuzněcov (v červeném) s Orlovem totiž spojili síly, svého spoluhráče povalili k ledu a dlouhé vteřiny mu neumožnili postavit se zpátky na brusle. Nakonec se mu to přeci jen podařilo, to už měl ale dres přetažený přes hlavu.

Jaškin si každopádně nechtěl nechat nic líbit a Kuzněcova začal na ledě nahánět. Bez helmy i bez hokejky. Úspěšně, a začalo další dovádění...

I to dokazuje, že ponurá atmosféra u Capitals navzdory pěti duelům bez výhry, což Washington naposledy zažil v roce 2014, rozhodně nepanuje. Po poslední porážce 5:8 od Chicaga nicméně proběhlo delší týmové sezení.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

😂 After getting dogpiled by @kuzy092 and @orlov_09, @jaaskhim26 chases after Kuzy to get revenge! (🎥: @lisseyk)

Příspěvek sdílený RMNB (@rmnb_blog),Led 21, 2019 v 9:22 PST

„Je několik věcí, které momentálně nejsou v pořádku. Inkasovat osm gólů je hrozné, tak jsme to hned po zápase a znovu i teď před tréninkem probrali. Snažíme se vyjasnit si věci, ve kterých se musíme zlepšit," uvedl obránce Matt Niskanen.

Washington se v tabulce Východní konference i přesto stále drží na postupových pozicích do play off. Před víkendovým Utkáním hvězd NHL Capitals ještě odehrají dva duely - v úterý proti San Jose a o den později proti Torontu.

Reklama

Související témata: