Hlavní obsah

Potlesk pro Pastrňáka! Česká hvězda šokovala úžasným gestem

Potlesk pro Davida Pastrňáka! A obrovská poklona. Český Sportovec roku, útočník Bostonu Bruins, ukázal, že má srdce na správném místě a překvapil fanoušky nádherným gestem. Hvězdný útočník po All Star Game získal jako nejužitečnější hráč utkání bonus v podobě luxusního auta, sám si ho ale nenechal. Rozhodl se vůz darovat zdravotní sestře z Bostonu Kaitlin Hagstromové. O počinu české hvězdy informují zámořská média.

Sportovec roku David Pastrňák s korunou pro králeVideo: Sport.cz, BPA

 
Článek

Práci zdravotníků oceňuje v době pandemie koronaviru celý svět. A Pastrňák není výjimkou. Zdravotní sestru se rozhodl potěšit dárkem i kvůli tomu, že je svobodnou matkou, která vychovává čtyřletého syna. Českého útočníka přitom také vychovávala jen maminka.

Zmíněná zdravotní sestra pracuje na pohotovosti a neměla potuchy, jaké překvapení se pro ni chystá. Během služby byla přivolána do kanceláře, kde ji usadili k počítači. Na obrazovce se pak objevil místo některého z lékařů hvězdný útočník Bostonu Bruins David Pastrňák a prozradil zaskočené ženě, co se rozhodl udělat.

„Slyšel jsem o veškeré skvělé práci, kterou jste odvedla a odvádíte v Tufts Medical Center," řekl na úvod český hokejista a dovysvětlil, proč vůz daruje právě jí. „Vím, že jste svobodná maminka. Mně také vychovávala svobodná maminka, dobře tedy vím, jak to máte těžké. Kolik úsilí to stojí. Máte můj obrovský respekt," slyšela zdravotnice.

V autě, u kterého byl místo "Pasty" klubový maskot, ležel v kufru i dárek pro syna. Pastrňákův bostonský dres, brusle a hokejová výstroj Bruins. Mladá žena tomu i podle videa nemohla uvěřit. „Stále jsem z toho v šoku, neměla jsem ani potuchy o tom, co se chystá. Jsem samozřejmě za všechno nesmírně vděčná. Je to úžasné, moc mi to pomůže," prohlásila Hagstromová.

Reklama

Související témata: