Hlavní obsah

Stačil rok, Hertl je atrakcí. Jeho energie, to jsme my, lákají Žraloci na mladíka ze statku

San Jose/Praha

Počty hokejistů v kempech se zvolna snižují, přípravné zápasy na kontě týmů přibývají. Platí to i o San Jose Sharks. A za dva týdny už to vypukne naplno. Odstartuje NHL a diváci jsou vábeni ze všech stran. San Jose vsadilo na klip s Tomášem Hertlem. Stačil mu rok a je hvězdou, lákadlem, trhákem.

Foto: Facebook

Tomáš Hertl v dresu Žraloků ze San Jose.

Článek

Do záběrů, kterými se Žraloci snaží přitáhnout zase pozornost svého publika před začátkem soutěže, vybrali právě dvacetiletého exslávistu, který zámoří udivil svojí hokejovou prací. Nepřišel jako rozevlátá hvězda, ale o to dokonaleji se předvedl na ledě.

Energie Tomáše Hertla, to je to, co dělá náš tým. Takto San Jose předsezónní klip uvádí. Nevybralo pro tyto účely žádného z hvězdných třicátníků, zralých hokejových matadorů. A že jich nemá málo. Stranou ale v tomto případě zůstali Joe Thornton, Patrick Marleau, Joe Pavelski i další z nabitého kádru.

A to je třeba brát v potaz, že Hertla na dlouhé měsíce v premiérové sezóně poslalo ze hry zranění kolena poté, co jej sejmul Dustin Brown z Los Angeles. Jakoby se v zámoří o to více teď těšili, co klučina z šeberovského statku předvede letos. Porce jeho kousků v minulém ročníku byla i přes nucenou pauzu udivující. Včetně čtyř gólů v jednom zápase, z toho jeden byl extrémně parádní.

Dokonce až tak parádní, že se objevily názory, že to bylo nekorektní a že to hraničí se zesměšněním soupeře. V tomto případě brankáře Rangers Martina Birona, před nímž si Hertl prostrčil hokejku mezi nohama a umístil puk pod břevno do protipohybu. Ale publikum to náležitě ocenilo. A Žraloci taky. V klipu tahle trefa pochopitelně nechybí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články