Hlavní obsah

Útočník Nečas bude v NHL pokračovat v dresu Caroliny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český hokejový útočník Martin Nečas si protáhne své angažmá v zámořské NHL, když se podle informací Sport.cz dohodl na novém kontraktu s Carolinou. Novou smlouvu měl uzavřít na dva roky, zámořská média uvádějí, že by si měl ročně vydělat tři miliony dolarů (přes 72 milionů korun).

Foto: Profimedia.cz

Český hokejový útočník Martin Nečas bude pokračovat v dresu Caroliny.

Článek

Generální manažer Caroliny Hurricanes Don Waddell už ve čtvrtek tvrdil, že je uzavření nového kontraktu s Nečasem otázkou nejbližších hodin. „Jedná se téměř denně, nová smlouva se blíží," řekl Waddell listu Raleigh News a Observer. „Můžu mluvit jen za svou stranu, ale bude hotovo," dodal.

A nyní podle informací Sport.cz opravdu došlo k definitivní dohodě. Klub měl podle všeho zájem o dlouhodobější kontrakt, ale nakonec Carolina souhlasila se smlouvu na dva roky. Nečas věří, že se mu v klubu bude dařit a následně si řekne o ještě lukrativnější kontrakt.

Třiadvacetiletý šikovný Čech v minulé sezoně vstřelil čtrnáct branek a posbíral celkem 40 kanadských bodů během 78 zápasů.

Reklama