Hlavní obsah

Hvězdná show v Letňanech! Bude to mimořádné, láká Vrána na zápas proti Pastrňákovi s Voráčkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude to srpen našlapaný hokejovými exhibicemi s těmi největšími současnými i bývalými českými hvězdami. Po akci ve Žďáru nad Sázavou (19. srpna) a rozlučce slávistů Bednáře s Tomicou v pražském Edenu (24. srpna) přicházejí s atraktivním programem i druholigové Letňany. V rámci oslav 20. výročí od založení klubu uspořádají v sobotu 20. srpna ve své hale duel, v němž proti sobě nastoupí výběr hvězd i s Davidem Pastrňákem či Jakubem Voráčkem proti odchovancům Letců v čele s Jakubem Vránou a Lukášem Rouskem.

Jakub Vrána zve na akci v LetňanechVideo: Sport.cz

 
Článek

„Moc nás těší, že nám na oslavy přislíbila účast řada velkých osobností. I to dokazuje, jak jsou Letci respektovaným mládežnickým klubem, který za dvě dekády od založení vyprodukoval už spoustu talentů pro světový hokej," prohlásil generální manažer Letňan Tomáš Divíšek, který v extralize odkroutil 17 sezon a v roce 2005 získal s Pardubicemi mistrovský titul.

Za All-Star výběr vyjedou na led taková jména jako David Pastrňák, Jakub Voráček, držitel Stanley Cupu z minulých dvou let Jan Rutta nebo ten z roku 2013 Michael Frolík. Doplní je členové památné „zlaté generace" - například Tomáš Vlasák, Marek Židlický, David Výborný, Jan Hlaváč a další. Ve hře je i účast dalších hokejistů, třeba čerstvé posily New Jersey brankáře Vítka Vaněčka.

Foto: Robert Sára, Sport.cz

Do Letňan dorazí i David Pastrňák.

Tým místních odchovanců naopak povede ten nejslavnější z nich - útočník Detroitu Jakub Vrána. Letci se pochlubí i dalšími nadějnými hokejisty: například Lukášem Rouskem, jenž letos zabojuje v Buffalu o místo v NHL, draftovanými Lukášem Paříkem, Martinem Hugo Hašem, Michaelem Krutilem, Václavem Karabáčkem a dalšími hokejisty z extraligy či první ligy.

„Letňany jsou můj domov, učil jsem se tu hrát hokej, prožil jsem tu nádherné roky. Každé léto se sem rád vracím a tahle show - to bude něco mimořádného, protože se tady sejdou nejen skvělí hokejisté, ale i lidé, které znám od svého dětství. Těším se, že přijde co nejvíc diváků a společně si to užijeme," uvedl Vrána, vítěz Stanley Cupu s Washingtonem z roku 2018.

Kapacita letňanské Ice Areny však má své výrazné limity, do prodeje jde 600 vstupenek, a tak klub doporučuje je zakoupit v předprodeji, který startuje v úterý 9. srpna. Lze si je vyzvednout pouze osobně na recepci sportovního areálu. Jednotná cena v předprodeji, který bude otevřen až do 18. srpna, je 350 Kč. Poté bude lístek stát 450 Kč.

Utkání začne v sobotu 20. srpna v 16 hodin, slavnostní ceremoniál o čtvrt hodiny dříve. Už v poledne kolem arény poběží doprovodný program pro děti a rodiče.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články