Hlavní obsah

V Montrealu po špatném vstupu do sezony skončil generální manažer Bergevin

Marc Bergevin skončil ve funkci generálního manažera hokejistů Montrealu, kterým letos pomohl do finále Stanleyova poháru. Majitel Canadiens Geoff Molson jej odvolal po nevydařeném vstupu kanadského klubu do sezony NHL. Společně s bývalým obráncem opustil vedení klubu i jeho asistent Trevor Timmins a viceprezident pro veřejné záležitosti a komunikaci Paul Wilson.

Foto: Profimedia.cz

Marc Bergevin skončil ve funkci generálního manažera hokejistů Montrealu

Článek

Jménem svým i celé organizace jim všem děkuji za jejich zaujetí a nasazení v posledních letech. Jejich neúnavná práce umožnila našim fanouškům zažít mnoho nezapomenutelných okamžiků včetně play off v minulé sezoně, které vyvrcholilo finále Stanleyova poháru. Myslím ale, že přišel čas na změnu, která přinese novou vizi," uvedl majitel a prezident klubu Molson v prohlášení.

Šestapadesátiletý Bergevin působil v Montrealu od května 2012, aktuálně mu běžel poslední rok platné smlouvy. Předčasně skončil poté, co Canadiens vyhráli jen šest z 23 zápasů a v tabulce Atlantická divize jsou sedmí.

Montreal zároveň oznámil, že do klubu přichází bývalý generální manažer New York Rangers Jeff Gorton, který se stal viceprezidentem pro hokejové záležitosti.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články